Press Start: Отключените ни Постижения за месец и половина

Днес е 20 септември 2016 г. Press Start официално функционира от седем седмици, а “отключените Постижения” от здравия ни труд вече са налице!

През този месец и половина наши материали бяха публикувани в най-големите онлайн медии в света и достигнаха до МИЛИОНИ потребители. Увеличихме активността в социалните мрежи на своите клиенти многократно и организирахме няколко амбициозни събития с още много на път.

 

Ярък пример за революционната дейност на нашите клиенти и екипа ни е новината за безжичния HTC VIve, който Quark VR разработват. След наш прес релийз тя беше отразена от десетки големи онлайн медии и прочетена от милиони хора по света. Коментари, въпроси и мотивационни съобщения продължават да заливат имейла на българския стартъп.

 

И като говорим за Quark VR, в началото на август се проведе първото ни официално събитие - “Нощи на виртуалната реалност”, което даде възможност на стотици желаещи да се докоснат напълно безплатно до устройства като Samsung Gear VR, HTC Vive, Oculus Rift и др. Освен със страхотните Quark VR, по време на събитието имахме удоволствието да работим с приятелите си от CHAOS GROUP, Samsung, Zagorka, CowOrKing Space by Puzl и много други.

 

От виртуална се прехвърляме в добавената реалност с Duard и техния сензационен пъзел “Червената шапчица”. Нашенците са на път да покорят Англия и се постарахме цяла България да узнае за това. Представители на AR стартъпа гостуваха в ТВ Европа, Bloomberg, Capital.bg, Economy.bg и много други ключови медии.

 

Подобен успех отбелязаха и други наши партньори - iGreet, чиито поздравителни картички с добавена реалност блеснаха на челната страница на световноизвестния сайт PrintMag.com (и все още я краси в момента на писане). Много скоро ще обявим огромни новини и покрай тяхното скорострелно развитие.

 

 

Нека не забравяме и за Dash Legends - страхотната мобилна надпревара на UKI Games, която спечели наградата за “Най-добра мобилна игра” на 2015 г. Заглавието чества първия си официален “Dash Legends Ден”, по време на който разработчиците проведоха “AMA” (Ask Me Anything, тема за задаване на въпроси в популярната платформа reddit), докато YouTuber-и и стриймъри от различни краища на света излъчваха кадри от българската игра. Софийското студио е на път да стъпи на още една платформа, но повече информация за това - скоро!

 

 

Това далеч не е всичко, което осъществихме и което готвим в момента, така че не пропускайте да ни следвате във Фейсбук.

А ако искате да си говорим и за вашата игра или компания - освен във Фейсбук, можем да го правим по имейл - contact@pressstart.bg.