Портфолио

Блог постове, Facebook публикации, tweet-ове, снимки в Instagram, теми в reddit, мнения във форуми, отговори на ревюта, често задавани въпроси, сценарии за видеа, текстове за crowdfinding (Kickstarter, Ingiegogo) кампании, обръщения към партньори, концепции, описания в официални сайтове, дизайн документи!

Това са само част от видовете съдържание, което сме правили досега и създаваме в момента.

Нашите опит и креативност са на разположение на всеки от клиентите ни в тези и още много полета за изява, както на български, така и на английски език.

Разгледайте тази малка част от работата ни и се уверете сами!

PR:

Quark VR Press

Quark VR

Българският стартъп Quark VR неколкократно достигна до милиони потребители по целия свят след прес съобщения на Press Start.

Медийният отзвук постави категорично Quark VR и България на световната технологична карта.

Сайт: quarkvr.io

Grimm Forest

„Grimm Forest“ е компютърна ролева игра, разработена от българското студио Big Mustache Games.

Заглавието е с фокус върху социални механики, скрити роли и максимално дълго оцеляване.

Развива се във вселената на Братя Грим и включва елементи от българския фолклор.

Сайт: grimmforest.com

Grimm Forest PR
Drawly PR

Drawly

Йоанна Викторова-Drawly е българска художничка, която доби световна популярност в началото на 2017 г. с картината си "Разкаяние" (Regret). Освен милиони преглеждания на творбите си, 25-годишната Drawly вече има хиляди почитатели и десетки клиенти от всякакъв калибър.

Художничката е специализирана в рисуване на компютърни, настолни и мобилни игри, както и в илюстрации за комикси и книги.

Сайт: drawly.info

 

Dash Legends

Българската мобилна игра Dash Legends получи огромен медиен интерес заради световното си ниво на изпълнение. 

Освен че спечели потребителския вот за „най-добра мобилна игра“ на 2015-а, Dash Legends поддържа и рейтинг от 4.7+ в Google Play.

Благодарение на динамичния си и визуално зашеметяващ геймплей играта се радва на десетки хиляди потребители от цял свят.

Сайт: dashlegends.io

Dash Legends PR
Duard AR

Duard

Българският стартъп за приложения с добавена реалност (augmented reality) "Дуард" получи родно и световно признание след прес релийз на Press Start за положителното влияние на добавената реалност върху децата с увреждания. 

Най-емблематичният за "Дуард" продукт до момента е пъзелът им с AR „Червената шапчица“. Към момента той е наличен в България и Англия.

Сайт: duard.eu

Събития:

Telenor Arena: Национален турнир по "Clash Royale"

„Теленор Арена“ е първият по мащабите си турнир в България по играта с над 125 млн. сваляния “Clash Royale”. Уикендът на „Теленор Арена“ събра в НДК най-добрите играчи в България, както и запалените фенове на виртуалната и добавената реалност.
Клиент: Telenor Bulgaria
Партньори: Supercell, Samsung, HTC, Alcatel, Coca-Cola, Nescafé, Quark VR, iGreet
Посетители: 2000+

Bulgarian Game Awards

Амфитеатърът в Sofia Ring Mall беше превърнат в домакин на първите Български Гейм Награди – с много игри, музика и популярни лица. Близо 10 000 фенове избраха най-добрите игри в 16 български и 7 международни категории.
Клиент: Sofia Ring Mall
Партньори: NEXT TV, Coca-Cola, Mtel, Viber, Netcube, Hosttox, Alienware, Acer
Посетители: 700+

 

Нощи на виртуалната реалност

За пръв път в България на едно място се събират водещите платформи за виртуална реалност, за да може всеки желаещ да ги изпробва безплатно.
Клиент: Quark VR
Партньори: CowOrKing Space by Puzl, Samsung, VR Express, VR City, CHAOS GROUP, Zagorka, TaxiMe
Посетители: 1000+

Pokémall

Играта с добавена реалност “Pokémon GO” събра стотици ловци на покемони в Mega Mall Sofia, където ги чакаха редки покемони и специални примамки (lures). Treasure hunt със скрити Pokémon награди накара посетителите на мола да преровят всяко негово кътче, а специални значки осигуряваха участие в томбола с голяма награда.
Клиент: Mega Mall Sofia
Партньори: NEXT TV, Hobby Games
Посетители: 500+

Mall-O-Ween

Събитие по случай Вси Светии, включващо Treasure hunt, конкурс за най-добър костюм с награди, настолни игри, косплей, тематична PS4 зона и много лакомства.
Клиент: Mega Mall Sofia
Партньори: NEXT TV, Alienware, Desktop.bg
Посетители: 500+

Stream&Play

Четирима от най-популярните български стриймъри и YouTuber-и зарадваха стотици фенове с лична среща, много снимки и автографи. По време на Stream&Play се проведоха и турнири по CS:GO, League of Legends, Overwatch и StarCraft 2, а в PS4 зоната всеки посетител можеше да изпробва най-новите конзолни заглавия.
Клиент: Mega Mall Sofia
Партньори: NEXT TV, Desktop.bg
Посетители: 1000+