Есенен щурм за покемони в Mega Mall

Mega Mall готви десетки награди за Pokémon GO феновете тази събота.

Стотици фенове на Pokemon GO ще щурмуват столичния Mega Mall тази събота в търсене на редки покемони. Събитието, наречено “ПокеМол”, ще продължи през целия ден на 1 октомври - от 12 до 20 ч., съобщават организаторите.

След колосалния успех на Pokemon GO събитието в НДК на 30 юли, българските ловци на фантастичните създания останаха жадни за още предизвикателства. Ето защо столичният Mega Mall дава възможност на Pokemon ентусиастите да съчетаят последните дни с хубаво време с любимата си игра.

От 12 до 20 ч. в събота на място ще бъдат осигурени извънредни „примамки” (lures). В рамките на мола ще се организира и лов на съкровища (treasure hunt) с тематични Pokemon играчки, които желаещите ще имат за задача да открият сами.

8a66f5cb-234e-4333-907b-48a565e62fac
Покемон събитията у нас се оказаха по-голям хит от очакваното. Снимка: Ивайло Манов

През целия ден ловците ще могат да събират и Pokemon значки от специално позиционирани gym leaders. Значките ще им осигурят достъп до томбола в края на деня, която ще определи печелившите на големите награди на събитието.

“ПокеМол” започва в 12 на 1 октомври (събота) и завършва с тегленето на наградите от голямата томбола в 20 ч. на същия ден.

Към момента “ПокеМол” събира желаещите във Фейсбук, като организаторите от Mega Mall и Press Start обещават да осигурят игри и за феновете, които нямат възможност да присъстват на място.